Experts

icon-expert1 icon-expert2 icon-expert3

12supply.com is de plek waar mensen het zoeken van moeilijke vindbare technische producten uitbesteden aan experts. Voor technische experts is 12supply.com de ideale manier om technische kennis te gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen. Elke keer als een opdracht succesvol is afgerond en de klant tevreden is, ontvang je jouw deel van het vindersloon. Typische experts zijn ingenieurs, ervaren monteurs, master studenten enzovoorts. Om te beginnen als expert, moet je je eerst registeren.

Wil je ook een expert worden?

Als je enthousiast geworden bent en een expert wilt worden bij 12supply of meer informatie wilt, vul dan snel het formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

  Naam *

  Email *

  In welke vakgebieden heeft u ervaring? *

  Waarom 12supply.com?

  Mensen besteden graag het zoeken naar moeilijk vindbare onderdelen uit aan experts. Ze besparen hierdoor tijd en geld. Voor experts is 12supply.com de ideale manier om technisch specialisme in te zetten om geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen.

  Wie zijn de experts

  Iedere technische specialist is welkom. Hoe beter je het klantcontact doet en hoe meer specialisme je hebt in een vakgebied, hoe sneller je vindersloon kunt verdienen. Typische experts zijn ingenieurs, ervaren (onderhouds-)monteurs, master-studenten, etc..

  Hoeveel verdienen experts?

  Als expert verdien je 14 euro voor een succesvol opgelost vraagstuk. Als je snel een antwoord vind of al kent, kan het uurloon dus flink oplopen. Zodra een opdracht succesvol is afgerond en de klant is tevreden, wordt het geldbedrag op je Paypal account gestort.

  Hoe werkt het precies?

  Je krijgt e-mails met interessante opdrachten binnen jouw vakgebied. Als je de opdracht snel kunt oplossen, kun je je inschrijven om de opdracht op te lossen. Je hebt persoonlijk contact met de klant via e-mail of telefoon.

  Top