Over ons

Als ingenieurs hebben we gemerkt dat het vaak moeilijk is om technische onderdelen te vinden. Bij 12supply.com kunt u leveranciers vinden die overeenkomen met uw specifieke eisen door gebruik te maken van een grote groep van vakexperts. In een notendop werkt het als volgt:

12supply in 3 stappen

Het is logisch om met 12supply.com te werken, omdat werken met experts tijd en geld kan besparen. Iedereen kan gebruik maken van 12supply.com om technische onderdelen te vinden. Experts moeten zich aanmelden om deelnemer van het netwerk te worden.

Zodra je een nichemarkt niet door en door kent, en het onderdeel is niet gestandaardiseerd, is het logisch om experts om hulp te vragen. En met een grote groep experts wordt de kans dat één van hen de oplossing vindt een stuk groter. Met dit idee zijn we 12supply.com gestart en we werken nu hard aan de realisatie. Alle vragen of opmerkingen zijn welkom!

Simpel en snel bestellen met 12purchase.com

12purchase is een dienst waarmee het inkoopproces via niet-reguliere crediteuren zoals webwinkels gemakkelijk en efficiënt wordt. Vaak zijn bestellingen bij webwinkels en onbekende bedrijven ingewikkeld of zelfs niet mogelijk vanwege de verplichting tot vooraf betalen of vanwege niet toegestane betaalmethodes (denk aan Creditcard, Paypal, iDeal). De administratieve afhandeling is tijdrovend voor de medewerker die het product wil bestellen, maar ook voor de inkoopafdeling. Bovendien bestaat het risico van fraude met creditcard gegevens. 12purchase biedt een oplossing door deze last uit handen te nemen en de volledige bestelling en betaling over te nemen. Lees verder

Top